някак си не ми се вписва на кола от която лъха спорт да има дървений по нея. едно от условияте ми беше да не е с дървений вътре и да е сребърна
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как ви харесва повече 156-цата със или без махагон
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Dexer Покажи съобщениеи аз си търсих смао с карбоновата имитация, старото табло (новото не ме кефи) и да е черна, но и аз съм на сребриста, останалите условия обаче си ги изпълнихAlfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщениеЕ тя мойта като тази която си тарсъл колега. Таблото имитация на карбон черна е, и е с кожен волан/лост много си ми харесва така и незнам лично на мен не ми харесва махагона, но ако бях попаднал на такава с махагон стях друга песен да пея156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеПък аз много се дразня от старото табло на 156-цата, ужасно грозна централна конзола, а съчетанието махагон и тъмнозелен плюш направо ме докарва до гърчове
Comment
-
а Selespeed с махахгон има въобще . щото едва ли ще ми хареса и махагоновият волан се плъзга много е гадно
БЕЗ Е МНОГО ПО-ДОБРЕ !!!
А и можеше да сложиш и анкета
Моята е черна с бежав кожен салон карбонов интериор и белите уреди и е просто махагон няма да й ходи
Comment
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениенякак си не ми се вписва на кола от която лъха спорт да има дървений по нея...
Въобще не се вписва...
Мммдааа...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
Естествено, от отговорите по темата можем да си направим представителна извадка колко от 156-ците във форума са с дървен и колко със синтетичен волан.
И още нещо - още древните римляни са казали: "По вкус и цвет, товарищи нет!"
Comment
-
на Спечелиста, орта от време оно си праят такиви дървени раути
А ся да видим колко от собствениците могат да признаят че има и по-хубави неща от тия в собствената им кола. Понеже аз я написах тая глупост, ще си призная че има и други варианти които ми допадат, черни уреди, кожен волан и т.н.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
За различните вкусове и предпочетания си прав, карах в един ден и двата варианта на клима и с махагона си беше кофти, и не ми харесва визията просто, не е класика да му слагат това воланче. Мнение на което никога не бих изменил колега Спечелист.
Предложение: Дайте една анкета да се направи с еднозначни отговори да и не!Last edited by rusiq86; d.m.y г., 01:29.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение...Предложение: Дайте една анкета да се направи с еднозначни отговори да и не!
Няма смисъл, ще бъде едно безпредметно тракане по клавиатурите... Все едно да пуснем анкета: дизел или бензин!!!
Ммннееее....
Comment
Comment