Известие

Collapse
No announcement yet.

Как ви харесва повече 156-цата със или без махагон

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

някак си не ми се вписва на кола от която лъха спорт да има дървений по нея. едно от условияте ми беше да не е с дървений вътре и да е сребърна

Comment

Първоначално публикувано от Dexer Покажи съобщение
      и аз си търсих смао с карбоновата имитация, старото табло (новото не ме кефи) и да е черна, но и аз съм на сребриста, останалите условия обаче си ги изпълних
      Е тя мойта като тази която си тарсъл колега. Таблото имитация на карбон черна е, и е с кожен волан/лост много си ми харесва така и незнам лично на мен не ми харесва махагона, но ако бях попаднал на такава с махагон стях друга песен да пея
      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
        Е тя мойта като тази която си тарсъл колега. Таблото имитация на карбон черна е, и е с кожен волан/лост много си ми харесва така и незнам лично на мен не ми харесва махагона, но ако бях попаднал на такава с махагон стях друга песен да пея
        Ааааааа да си дойдем на думата...Сега се вижда как всеки защитава своето...
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Пък аз много се дразня от старото табло на 156-цата, ужасно грозна централна конзола, а съчетанието махагон и тъмнозелен плюш направо ме докарва до гърчове
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
            Пък аз много се дразня от старото табло на 156-цата, ужасно грозна централна конзола, а съчетанието махагон и тъмнозелен плюш направо ме докарва до гърчове
            Мда, махагон с кожа е по-добре

Comment

Е то и аз искам кожа,ама за кое по напред ...

Comment

Моята е с карбоново табло,черни уреди и черен кожен салон Момо.Много си я харесвам.Комбинацията е много добра.Нищо против нямам към махагона но на мен лично не ми допада.
                алфа 156 1.8тс16v

Comment

а Selespeed с махахгон има въобще . щото едва ли ще ми хареса и махагоновият волан се плъзга много е гадно
                  БЕЗ Е МНОГО ПО-ДОБРЕ !!!
                  А и можеше да сложиш и анкета
                  Моята е черна с бежав кожен салон карбонов интериор и белите уреди и е просто махагон няма да й ходи
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
                    някак си не ми се вписва на кола от която лъха спорт да има дървений по нея...
                    Не се вписва...

Въобще не се вписва...

Мммдааа...

Comment

Когато си търсех моята исках задължително да бъде с карбона и черните километражи. Нямам нищо против махагона, но моята версия ми харесва най-много.
                      sigpic
                      Subaru Legacy 3.0 H6
                      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                      0888 511 533 - Бонев

Comment

Колега Спечелист, каде откриваш приликата на тази класика с АР156!?! Ако на това добиче му сложиш волан кожен от 156-ца, ще е мн мн смешно, няма база за сравнение по мое мнение.
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                          Колега Спечелист, каде откриваш приликата на тази класика с АР156!?! Ако на това добиче му сложиш волан кожен от 156-ца, ще е мн мн смешно, няма база за сравнение по мое мнение.
                          Русий ми колега, естествено, че разликата е огромна. Моят анонс беше реплика към колегата k1lcone.

Естествено, от отговорите по темата можем да си направим представителна извадка колко от 156-ците във форума са с дървен и колко със синтетичен волан.

И още нещо - още древните римляни са казали: "По вкус и цвет, товарищи нет!"

Comment

на Спечелиста, орта от време оно си праят такиви дървени раути

А ся да видим колко от собствениците могат да признаят че има и по-хубави неща от тия в собствената им кола. Понеже аз я написах тая глупост, ще си призная че има и други варианти които ми допадат, черни уреди, кожен волан и т.н.
                            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

За различните вкусове и предпочетания си прав, карах в един ден и двата варианта на клима и с махагона си беше кофти, и не ми харесва визията просто, не е класика да му слагат това воланче. Мнение на което никога не бих изменил колега Спечелист.
                              Предложение: Дайте една анкета да се направи с еднозначни отговори да и не!
                              Last edited by rusiq86; d.m.y г., 01:29.
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                                ...Предложение: Дайте една анкета да се направи с еднозначни отговори да и не!

Няма смисъл, ще бъде едно безпредметно тракане по клавиатурите... Все едно да пуснем анкета: дизел или бензин!!!

Ммннееее....

Comment

Working...
                                X